55 jaar

In 1968 zijn we opgericht. Dat betekent dus dat onze vereniging dit jaar het 55-jarig jubileum viert! 

Gedurende het jaar zullen er verschillende activiteiten zijn voor onze leden, maar zeker ook voor mensen van buiten de vereniging. Neem hiervoor een kijkje in onze agenda op deze website.

De hoogtepunten van dit jaar zijn ons jubileumweekend in juli en het feestweekend in september.

Ons jubileumweekend wordt op vrijdag 30 juni officieel geopend met een feestavond voor alle leden, aanhang, betrokkenen, verenigingen uit Vogelwaarde, het college van B&W én onze bevriende groep uit Cardiff; Cwmni Dawn Werin. Op 1 juli gaan we op stap met onze leden en gasten uit Wales en op 2 juli sluiten we het weekend af met het Muziek-en Folklorefestival in Kloosterzande tijdens de Molenstraatfeesten aldaar. Achter de schermen wordt hard aan het programma gewerkt. Zodra we officieel de namen van onze optredende groepen weten, zullen we dit op onze informatiekanalen plaatsen. Het belooft een afwisselend en grotendeels lokaal programma te worden!

Op 9 en 10 september wordt ons terrein in-en rond het clubgebouw omgetoverd tot een feestterrein. Met al onze leden en aanhang vieren we dat we 55 jaar samen dansen dit jaar. 

Houd onze Facebook, Instagram en website in de gaten voor meer informatie!